logo grijs met transparante achtergrond

Algemene voorwaarden

terug naar de homepage


Algemene voorwaarden Creabrigity's Geluks-hoefijzers & Hoefijzer-decoratie's :

Bij bestelling gaat de koper akkoord met de algemene voorwaarden van Creabrigity.

Het is niet toegestaan om zonder toestemming foto's over te nemen of te maken ,

van de website van Creabrigity.

 

Betaling :

De verkoop van een artikel komt tot stand middels contante of vooruitbetaling.

Zodra uw betaling is ontvangen zullen wij  overgaan tot het verwerken van uw bestelling.

Al onze  prijzen  zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten, typefouten voorbehouden.

 

Bezorging :

Bestellingen van op vooraad zijnde artikelen op de website  worden in de regel binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verstuurd naar het door u opgegeven adres.

De door u vertstrekte gegevens worden strikt vertrouwelijk gebruikt , en  zullen niet doorgegeven worden aan derden.

De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor het transport, voor beschadigingen tijdens het vervoer door TNT of een derde kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.

Ook bestaat de mogelijkheid tot afhalen.

Bij afhalen dient contant afgerekend te worden.


Verzendkosten :

Wij hanteren standaard 5.75 euro verpakkings en verzendkosten voor pakket-post binnen Nederland.
Wilt u graag iets bestellen wat naar België / Duitsland verstuurd moet worden dan bedragen de verzendkosten 9.00 euro.

* bij artikelen groter dan 1 mtr breed gelden afwijkende verzendkosten :
( 8 euro voor Nederland en 11 euro voor België en Duitsland )

Laagdrempelig met onze prijzen , waardoor de verzendkosten in het niet vallen.

Retourneren :

Voldoet het artikel  niet aan uw verwachtingen dan kunt u binnen 48 uur contact met ons opnemen d.m.v.

het sturen van een mailtje.

De Kosten en het risico van de retourzending zijn voor de klant , daar kunnen wij niet voor verantwoordelijk worden gesteld.

Wanneer u onverhoopt een artikel wilt terug sturen, dient dit te gebeuren binnen 7 dagen na ontvangst van het door u bestelde artikel.

Ongefrankeerde zendingen worden geweigerd.

 

U kunt uw artikel na overleg terugsturen naar :

Creabrigity

Korte spruit 11

5374 JC

Schaijk

 

U dient de artikelen in dezelfde staat te retourneren als waarin ze geleverd zijn.

Wanneer niet binnen 48 uur is aangegeven dat het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, en de termijn van 7 dagen  na levering is verstreken zullen wij de retourzending niet meer aanvaarden.

Indien uw klacht terecht is zullen wij na overleg met u overgaan tot vervanging of vergoeding van het artikel.

Dit zal geschieden , in de vorm van een ander artikel, tegoed bon , of  door het  daadwerkelijke aankoop bedrag van het artikel exclusief verzendkosten aan u te retourneren , na ontvangst door ons van het betreffende artikel.

Bij beschadiging door de klant, op welke wijze dan ook, zal de klant  geen recht meer hebben op vervanginging / vergoeding van het betreffende artikel.

 

* Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands recht van toepassing.Privacy policy :

Bij ieder gebruik van de webshop, is het Privacy Statement van www.creabrigity.nl geldig. Door het plaatsen van een bestelling via de webshop, verklaart u akkoord te gaan met de inhoud hiervan. Dit Privacy Statement is van toepassing op alle data die via de webshop wordt verzameld. Deze voorwaarden zijn niet van toepassing op externe links die zich op onze website bevinden, deze dienen voorzien te  zijn van een eigen Privacy Statement.

 

Creabrigity respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor  overige  doeleinden ( zoals bijvoorbeeld onze tevreden klantenpagina )zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw voorafgaande toestemming. De webshop zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

 

Creabrigity gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
• als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden;
• om het winkelen op de webshop zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op.

 

Creabrigity zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Creabrigity is verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Indien door onmacht onze gegevens alsnog in handen van derden komen, dan is Creabrigity daar niet aansprakelijk voor en zullen wij ons tot het uiterste inspannen om uw gegevens te beschermen.

 

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.  Uw gegevens zullen ten alle tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Indien u nog vragen heeft over het Privacy Statement van Creabrigity, kunt u een e-mail sturen naar info@creabrigity.nl
Wij helpen u graag verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. U heeft nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens. In geval wijziging van ons Privacy Statement nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.